Προπτυχιακά

ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜ.PHS_1.3 “ΑΡΧΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝ.ΦΙΛΟΣ.ΚΕΙΜΕΝΩΝ”

Οι ομάδες των πρωτοετών φοιτητών για το  μάθημα PHS_1.3 “Αρχαία Φιλοσοφία. Εργαστήριο ανάγνωσης φιλοσοφικών κειμένων” του α’ εξαμήνου χωρίζονται ως  κάτωθι: Ομάδα Α’ : διδ. Ι.Δημητρακόπουλος   από το γράμμα Α έως και το γράμμα Κ και Ομάδα Β’: διδ. Χ.Ταμπάκης                 από το γράμμα Λ έως και το γράμμα Ω  ..

ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (ΝΕΟΤΕΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ . ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ) PHS_3.3

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ /ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 2ου ΕΤΟΥΣ (Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ) ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ : ΤΜΗΜΑ Α :M. ΜΙΧΑΛΣΚΙ πατήστε πάνω> ΜΙΧΑΛΣΚΙ ΤΜΗΜΑ Β :Κ. ΡΑΣΠΙΤΣΟΣ πατήστε πάνω> ΡΑΣΠΙΤΣΟΣ ΤΜΗΜΑ Γ :Μ. ΤΑΤΑΡΗ πατήστε πάνω >ΤΑΤΑΡΗ..

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΙΤΙΣΗΣ & ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Για να δείτε τις ανακοινώσεις για αίτηση σίτισης  πρωτοετών φοιτητών/τριών πατήστε πάνω > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΙΤΙΣΗΣ_ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ_2023_2024 για αίτηση στέγασης πρωτοετών φοιτητών/τριών πατήστε πάνω > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ_ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ_2023_2024..

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜ.ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2023-24 ΠΠΣ

  Για να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2023-2024 του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών πατήστε πάνω > ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕ 2023-24..

ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ my.upatras

Νέα Εφαρμογή ενημέρωσης φοιτητών/-τριών my.upatras Tο Πανεπιστήμιο Πατρών προσφέρει την εφαρμογή  my.upatras.gr η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του να έχουν σε ένα σημείο συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για την καθημερινή τους παρουσία στο Πανεπιστήμιο και την φοίτησή τους. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση my.upatras.gr και οι φοιτητές/-τριες έχουν τη δυνατότητα να την κατεβάσουν και στο κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους. Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.upatras.gr/efarmogi-enimerosis-foititon-my-upatras-gr/..

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2023-24 ΠΠΣ

Οι φοιτητές/τριες του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους,  μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας, για το  χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2023-2024, έως και 31 Οκτωβρίου 2023. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τις δηλώσεις μαθημάτων.   Η ανωτέρω ανακοίνωση δεν αφορά τους εισαχθέντες/είσες  φοιτητές/τριες του ακαδ.έτους 2023-2024..

ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ “ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ” ΜΕ ΔΙΔ.ΤΗΝ κ.Α.ΣΥΡΚΟΥ

Το μάθημα “Αρχαία Ελληνική Ιστορία” του Τμήματος Φιλολογίας με διδάσκουσα την κ.Α.Σύρκου θα εξετασθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 , 9.00πμ-12.00μ., στην αίθουσα ΑΔ  ..

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕ ΔΙΔ. ΤΟΝ κ.Μ.ΜΙΧΑΛΣΚΙ

  Κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2023-2024 στα μαθήματα επιλογής φιλοσοφίας (ΕΠΙ) θα προσφερθεί με την μορφή σεμιναρίου το μάθημα, στο πρόγραμμα Ρ1 (εισαγωγή από το ακαδ.έτος 2021-2022) με κωδ.αριθμ.PHS_10.5, 5ου εξαμήνου και στο πρόγραμμα Ρ (εισαγωγή έως και το ακαδ.έτος 2020-2021) με κωδ.αριθμ. PHS_5098, 7ου εξαμήνου “Σεμινάριο “Heidegger: Τι είναι μεταφυσική;” με διδάσκοντα τον Επικ. Καθηγητή κ. Μαρκ Μιχάλσκι Οι φοιτητές/τριες  που επιθυμούν να παρακολουθήσουν  το μάθημα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, κάνοντας εγγραφή στο σχετικό e-class, πριν τη λήξη της εξεταστικής περιόδου...