Πρόγραμμα εξεταστικής και διευκρινίσεις

Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,

το πρόγραμμα της επικείμενης εξεταστικής μπορείτε να το δείτε πατώντας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ_ΧΕ-2021-22

Η ανάρτησή του καθυστέρησε για να γνωρίζουμε με ακρίβεια τα στοιχεία 2, 3, και 4 που αναφέρονται παρακάτω και τα οποία μόλις οριστικοποιήθηκαν.

Σας παρακαλώ, δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στα εξής:

  1. Οι εξετάσεις (είτε γραπτές είτε προφορικές ) θα γίνουν, αποκλειστικά και υποχρεωτικά, δια ζώσης. Οποιαδήποτε εξ αποστάσεως εξέταση απαγορεύεται ρητά. Αυτό, φυσικά, δεν αφορά τα μαθήματα εκείνα που θα πρέπει, σύμφωνα με την κρίση του διδάσκοντος, να εξεταστούν με γραπτή εργασία (ή γραπτές εργασίες). Το είδος, το θέμα και ο χρόνος παράδοσης της εργασίας θα αναρτηθούν στο eclass του κάθε μαθήματος.
  2. Θα βρείτε εδώ τις οδηγίες του Υπουργείου για τη διεξαγωγή των εξετάσεων, το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις. Οδηγίες για εξεταστική Ιανουαρίου 2022
  3. Θα βρείτε εδώ τις οδηγίες για όσους και όσες, λόγω νόσησης από covid κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε επαναληπτικές εξετάσεις. Διευκρινίση σχετικά με την εξεταστική χειμερινού εξαμήνου (1)
  4. Με απόφαση της Συγκλήτου, οι επαναληπτικές αυτές εξετάσεις θα διεξαχθούν για όλους και όλες και για όλα τα μαθήματα, αποκλειστικά, κατά την εβδομάδα 21-25 Φεβρουαρίου 2022. Θα αναρτηθεί το σχετικό πρόγραμμα όταν ξέρουμε τα δεδομένα (δηλαδή, για ποια μαθήματα και πόσους/ες φοιτητές και φοιτήτριες).
  5. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και σας παρακαλώ θερμά να διευκολύνετε με τη συμπεριφορά σας την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Παύλος Κόντος

Blog Attachment