Μεταπτυχιακά

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜ.2021-22 ΠΠΣ, ΠΜΣ & ΔΠΣ

Ενημερώνουμε του φοιτητές/τριες του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και τους υποψήφιους Διδάκτορες ότι από 28.2.2022 έως και 30.4.2022 θα είναι ανοιχτή η χρονική περίοδος για την ανανέωση εγγραφής στο εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-2022 στην Ηλεκτρονική Γραμματεία Από την Γραμματεία  ..

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ HARVARD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε Harvard Summer School 2022 Prokhryxh Patra Scholarships 2022 για την αίτηση συμμετοχής πατήστε harvard_kes_application_2022-1   Από την Γραμματεία..

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜ.2021-2022 ΠΠΣ ΚΑΙ ΠΜΣ

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ  Η διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων από φοιτητές  πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022. Δυνατότητα συμπλήρωσης των ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων για τα προπτυχιακά, εργαστηριακά και μεταπτυχιακά μαθήματα, έχουν οι φοιτητές που έχουν δηλώσει τα εν λόγω μαθήματα μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του ενιαίου πληροφοριακού συστήματος του Ψηφιακού Άλματος εντός της περιόδου υποβολής των δηλώσεων. Η ηλεκτρονική συμπλήρωση των ερωτηματολογίων από τους φοιτητές συμβάλλει στη βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου και υλοποιείται με τρόπο που διασφαλίζεται η ανωνυμία τους. Η είσοδος στο ηλεκτρονικό σύστημα γίνεται μόνο με τους προσωπικούς κωδικούς του κάθε φοιτητή. Για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων και για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε στο https://ps.modip.upatras.gr/.   ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ Για τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα: Είσοδος στο https://ps.modip.upatras.gr/. Σύνδεση με τη χρήση του UPnet ID και του προσωπικού κωδικού σας. Επιλογή μαθήματος από τη λίστα των μαθημάτων που εμφανίζεται. Συμπλήρωση του ερωτηματολογίου Επιλογή «Υποβολή» ώστε να υποβάλετε το ερωτηματολόγιο για το συγκεκριμένο μάθημα. Συνεχίζετε, σε χρόνο της επιλογής σας, τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων και για τα υπόλοιπα μαθήματα της λίστας.   Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της ΜΟ.ΔΙ.Π. στο modipsecr@upatras.gr..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ E-MAIL ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ανακοινώνεται στους Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών ότι η πάσης φύσεως επικοινωνία με τα Τμήματα, τις Σχολές και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, θα γίνεται μόνο μέσω του λογαριασμού e-mail που τους έχει χορηγηθεί από το Πανεπιστήμιο. Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας Παναγιώτης Παπαμιχαήλ  ..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΜΔΕ ΚΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΠΣ

Για να δείτε το πρόγραμμα και τις οδηγίες για την τελετή απονομής Μεταπτυχιακών Διλπωμάτων Ειδίκευσης και ορκωμοσίας των προπτυχιακών φοιτητών/τριών πατήστε Επί της διεξαγωγής τελετών ορκωμοσίας Από την Γραμματεία..

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΜΣ 2021-23

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες στο ΠΜΣ 2021-23 να επιβεβαίωσουν την συμμετοχή τους στο email της Γραμματείας philosophy@upatras.gr έως τις 10.10.2021 προκειμένου να εγκριθεί η αίτηση εγγραφής τους.   Εναρξη μαθημάτων 11.10.2021   Από την Γραμματεία..