Ορκωμοσίες

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Οι απόφοιτοι/τες του Τμήματος που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ορκωμοσία της 12ης Δεκεμβρίου 2023 υποβάλλουν, αποκλειστικά και μόνο, στον σύνδεσμο eservice.upatras.gr  “Αίτηση Ορκωμοσίας Προπτυχιακών Φοιτητών” αναρτώντας συνημμένα αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας (2 όψεις), όσοι έχουν ήδη αιτηθεί περάτωση σπουδών δεν χρειάζεται να αναρτήσουν την αστυνομική ταυτότητα από 30.10.2023 έως και  12.11.2023 Εκπρόθεσμες αιτήσεις ορκωμοσίας δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα προχωρούν σε ορκωμοσία. για να δείτε το πρόγραμμα των τελετών ορκωμοσίας και τις οδηγίες πατήστε πάνω > ΔΔΣΕ- Επί της διεξαγωγής τελετών ορκωμοσίας Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2023 Επίσης, με την αίτηση ορκωμοσίας μπορούν να κάνουν εγγραφή στο δίκτυο αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών στην ιστοσελίδα https://alumni.upatras.gr/ ή να ανεβάσουν συνημμένα με την αίτηση για ορκωμοσία την Αίτηση Εγγραφής στο Δίκτυο Αποφοίτων..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Για να δείτε το Πρόγραμμα και τις Οδηγίες των τελετών ορκωμοσίας Ιουλίου-Αυγούστου 2023 πατήστε πάνω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2023   Από τη Γραμματεία..

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ 27ης ΙΟΥΛΙΟΥ

Παρατείνεται έως και την  Δευτέρα 3 Ιουλίου  2023 η χρονική περίοδος υποβολής αιτήσεων για όσους/όσες φοιτητές/τριες  επιθυμούν να συμμετέχουν στην ορκωμοσία της 27ης  Ιουλίου 2023  υποβάλλοντας “Αίτηση Ορκωμοσίας”  αποκλειστικά και μόνο στον σύνδεσμο https://eservice.upatras.gr/ ανεβάζοντας επίσης, συνημμένα φωτοτυπία και των 2 όψεων της αστυνομικής ταυτότητας τους Αιτήσεις υποβάλλονται ακόμα και εάν δεν έχουν καταχωρηθεί όλοι οι βαθμοί των μαθημάτων. Δεν θα δοθεί άλλη παράταση πέραν της ανωτέρω και δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις.   Επίσης, μπορούν να κάνουν εγγραφή στο δίκτυο αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών στην ιστοσελίδα https://alumni.upatras.gr/ ή να ανεβάσουν συνημμένα με την αίτηση για ορκωμοσία την Αίτηση Εγγραφής στο Δίκτυο Αποφοίτων   Από τη Γραμματεία του Τμήματος..

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ 27ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος, οι οποίοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στην ορκωμοσία της 27ης  Ιουλίου 2023 να υποβάλλουν “Αίτηση Ορκωμοσίας”  αποκλειστικά και μόνο στον σύνδεσμο https://eservice.upatras.gr/ ανεβάζοντας επίσης, συνημμένα φωτοτυπία και των 2 όψεων της αστυνομικής ταυτότητας τους από την Παρασκευή 16.6.2023 έως και τη Δευτέρα 26.6.2023 Εκπρόθεσμες αιτήσεις ορκωμοσίας δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα προχωρούν σε ορκωμοσία.   Επίσης, μπορούν να κάνουν εγγραφή στο δίκτυο αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών στην ιστοσελίδα https://alumni.upatras.gr/ ή να ανεβάσουν συνημμένα με την αίτηση για ορκωμοσία την Αίτηση Εγγραφής στο Δίκτυο Αποφοίτων   Από τη Γραμματεία του Τμήματος  ..

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος , οι οποίοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στην ορκωμοσία του Ιουλίου 2022 να συμπληρώσουν και να στείλουν από το ιδρυματικό τους email με τίτλο “Αίτηση Ορκωμοσίας” στο email : philosophy@upatras.gr της Γραμματείας συνημμένα την συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής πατήστε πάνω ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ και φωτοτυπία της ταυτότητας τους (2 όψεις)                                                            από 20 Ιουνίου 2022 έως και 30 Ιουνίου 2022 Επίσης, μπορούν να στείλουν μαζί με τα παραπάνω και συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής στο κοινωνικό δίκτυο των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών πατήστε πάνω Αίτηση-Εγγραφής-στο-Δίκτυο-Απόφοιτων_ΠΠ ή να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα https://alumni.upatras.gr   Από τη Γραμματεία..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΏΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ   Από την Γραμματεία..