Ανακοινώσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΩΝΣΤΑ

Η παρουσίαση-εξέταση της Διδακτορικής Διατριβής τής κας Παρασκευής Κώνστα με τίτλο «Όψεις τής θεωρίας των Ιδεών τού Πλάτωνα σύμφωνα με την πραγματεία τού Πρόκλου _Εἰς τὸν Παρμενίδην τοῦ Πλάτωνος_ (Βιβλίον Δ΄)» θα γίνει την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 με την διαδικασία τής τηλεδιάσκεψης. Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος είναι ο ακόλουθος: https://upatras-gr.zoom.us/j/91265249471?pwd=czE1ODZveDloNmlaOWZ1ZTcraUpSdz09..

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ / ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2021-22

“Μετεγγραφές/Μετακινήσεις Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022”, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μετεγγραφής/μετακίνησης υποβάλλονται από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 μέχρι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, μέσω του ιστότοπου του Υ.ΠΑΙ.Θ. www.minedu.gov.gr [1], στις ειδικές εφαρμογές μετεγγραφών/μετακινήσεων...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΠΣ

Οι προπτυχιακοί φοιτητές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για την λήψη πτυχίου και επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσεχή ορκωμοσία μπορούν να στείλουν στο email  του Τμήματος philosophy@upatras.gr ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΤΗΝ-ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ-πατήστε-εδώ-1 και την αστυνομική τους ταυτότητα (2 όψεις) σκαναρισμένα από την Τρίτη 26.10.2021 έως και την Τρίτη 9.11.2021     Οι εισακτέοι από το ακαδ. έτος 2012-2013 και πριν παρακαλούνται να αναφέρουν τα μαθήματα στα οποία εξετάσθηκαν στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2021   Από την Γραμματεία του Τμήματος..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2021-22

Οι πτυχιούχοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στις Κατατακτήριες Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών του ακαδ. έτους 2021-2022 μπορούν να στείλουν από 1 Νοεμβρίου 2021 έως και 15 Νοεμβρίου 2021 στο email του Τμήματος philosophy@upatras.gr τα κάτωθι: ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (πατήστε εδώ) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (2 όψεις) Από την Γραμματεία του Τμήματος..

Αλλαγή στο πρόγραμμα – PHS_2003 Εργαστήριο Ανάγνωσης Φιλοσοφικών Κειμένων Ι: Αρχαία Φιλοσοφία Α (Μ. Μουζάλα)

Το μάθημα Γ εξαμήνου PHS_2003 Εργαστήριο Ανάγνωσης Φιλοσοφικών Κειμένων Ι: Αρχαία Φιλοσοφία Α με διδάσκουσα την κ. Μ. Μουζάλα θα λαμβάνει χώρα κάθε Τετάρτη 16:00 – 19:00 στην αίθουσα ΧΗ7...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΘ.1ου ΕΤΟΥΣ PHS_1.3 “ΑΡΧΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ”

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Μετά την ολοκλήρωση εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών οι ομάδες για το μάθημα PHS_1.3 “Αρχαία Φιλοσοφία. Εργαστήριο Ανάγνωσης Φιλοσοφικών Κειμένων” του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών διαμορφώνονται ως κάτωθι: Α. Ομάδα Διδ. Μ.Μουζάλα Από ΑΔΑΜΗ ΕΥΔΟΚΙΑ έως και ΚΑΣΤΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Β. Ομάδα Διδ. Ε.Περδικούρη Από ΚΑΤΣΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ έως και ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Γ. Ομάδα Διδ. Β.Βεργούλη Από ΟΧΤΑΡΑ ΝΙΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ έως και ΨΑΡΟΜΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ  ..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Ενημέρωση σχετικά με τα Δρομολόγια Αστικού ΚΤΕΛ που εξυπηρετούν τη μετακίνηση φοιτητών   Σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με τα Δρομολόγια του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ που εξυπηρετούν τη μετακίνηση φοιτητών από και προς την Πανεπιστημιούπολη Πατρών (Ρίο) στο σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/foitites/protoeteis/prosvasi-stin-panepistimioupoli-patras/ Εντός της Πανεπιστημιούπολης στο Ρίο λειτουργούν καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ δρομολόγια από τις 08.00 έως τις 20.30, τα οποία ξεκινούν από την Πρυτανεία κάθε 30 λεπτά. Χάρτης διαδρομής [jpg] [pdf]. Πληροφορίες σχετικά με τα Δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών πρόσβασης στην Πανεπιστημιούπολη στην Πάτρα (Κουκούλι), στο Αγρίνιο, στο Αίγιο, στο Μεσολόγγι, στον Πύργο και στην Αμαλιάδα μπορείτε να αναζητήσετε στο σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/foitites/protoeteis/prosvasi-stin-panepistimioupoli-patras/   Ο Πρύτανης Χρήστος Ι. Μπούρας..

Αναβολή μαθήματος: Εισαγωγή στη Φιλοσοφία Ι, 14.10

Η διάλεξη του μαθήματος Εισαγωγής στη Φιλοσοφία Ι, για την Πέμπτη 14.10 αναβάλλεται λόγω ασθένειας του διδάσκοντα. Με νέα ανακοίνωση θα προσδιοριστεί η ημέρα και ώρα αναπλήρωσης του μαθήματος...

ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΘ.1ου έτους PHS_1.3 ΑΡΧΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΕΡΓΑΣΤ.ΑΝΑΓΝ.ΦΙΛ.ΚΕΙΜ.

Μετά την ολοκλήρωση εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών οι ομάδες για το μάθημα PHS_1.3 “Αρχαία Φιλοσοφία. Εργαστήριο Ανάγνωσης Φιλοσοφικών Κειμένων” του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών διαμορφώνονται ως κάτωθι: Α. Ομάδα Διδ. Μ.Μουζάλα Από ΑΔΑΜΗ ΕΥΔΟΚΙΑ  έως και ΚΑΤΣΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Β. Ομάδα Διδ. Ε.Περδικούρη Από ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ έως και ΝΙΚΟΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΠΗΓΗ Γ. Ομάδα Διδ. Β.Βεργούλη Από ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ έως και ΨΑΡΟΜΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ   Από την Γραμματεία..