Ανακοινώσεις

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΟΑΚΤΕΟΥ ΒΑΘΜΟΥ

Οι φοιτητές/τριες  που δεν έχουν ξεπεράσει τα “ν” έτη φοίτησης (1ου-2ου-3ου και 4ου έτους) και επιθυμούν βελτίωση βαθμού μαθήματος στην επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου ακαδ.έτους 2023-24, μπορούν να στείλουν στον σύνδεσμο https://eservice.upatras.gr/  αίτηση “Επανεξέτασης προακτέου βαθμού”                                                     από 15 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου 2024 στην οποία θα αναγράφεται το εξάμηνο, ο κωδικός αριθμός και ο τίτλος του μαθήματος. Η βελτίωση βαθμού αφορά ένα (1) μάθημα που έχει δηλωθεί και εξεταστεί επιτυχώς στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2023-2024) Υποχρεωτικό Φιλοσοφίας (ΥΠΟ) ή Υποχρεωτικό Αλλου Επιστημονικού Πεδίου (ΥΑΕΠ) ή Επιλογής Φιλοσοφίας (ΕΠΙ) το οποίο διδάσκεται από διδάσκοντα του Τμήματος ή του Πανεπιστημίου Πατρών Επιλογής Αλλου Επιστημονικού Πεδίου (ΕΑΕΠ) το οποίο διδάσκεται από διδάσκοντα του Τμήματος Φιλοσοφίας Από τη Γραμματεία..

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ 29ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ΠΠΣ

  Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για την λήψη πτυχίου και που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ορκωμοσία της 29ης Ιουλίου 2024 υποβάλλουν, αποκλειστικά και μόνο, στον σύνδεσμο eservice.upatras.gr  “Αίτηση Ορκωμοσίας Προπτυχιακών Φοιτητών” αναρτώντας συνημμένα αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας (2 όψεις), έως και 7 Ιουλίου 2024 Εκπρόθεσμες αιτήσεις ορκωμοσίας δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα προχωρούν σε ορκωμοσία...

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2024-2025 ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΚ & ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Για να δείτε την ανακοίνωση για τις κατατακτήριες εξετάσεις αποφοίτων ΙΕΚ και Μεταλυκειακού έτους πατήστε πάνω> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2024-2025 ΙΕΚ-ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ..

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2024-2025 ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΔΙΕΤΟΥΣ & ΥΠΕΡΔΙΕΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Για να δείτε την ανακοίνωση των κατατακτηρίων εξετάσεων πατήστε πάνω > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Πτυχιούχων ΑΕΙ, ΤΕΙ, Διετούς & Υπερδιετούς φοίτησης..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Παρακαλούνται οι  φοιτητές/τριες να στείλουν στο email της Γραμματείας philosophy@upatras.gr με θέμα “Μαθήματα εξεταστικής εαρινού εξαμήνου για ορκωμοσία” τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν στην τρέχουσα εξεταστική του εαρινού εξαμήνου (κωδικό μαθήματος, τίτλο μαθήματος, διδάσκων/ουσα) με τα οποία ολοκληρώνουν τις απαιτούμενες υποχρεώσεις τους για την λήψη πτυχίου και επιθυμούν να συμμετέχουν στην ορκωμοσία του Ιουλίου 2024 Προσοχή! η αποστολή του email δεν έχει θέση αίτησης συμμετοχής στην ορκωμοσία ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ..