Ανακοινώσεις

Δημόσια υποστήριξη της Μεταπτυχιακής Δ.Ε. της κ. Γεωργίας Μανδέλλου

Την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η δημόσια υποστήριξη της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας της κ. Γεωργίας Μανδέλλου: Η ηθική αγωγή στο έργο του Καντ Εξεταστές: Γ. Σαγκριώτης (επιβλέπων), Π. Κόντος, Ι. Πίσσης. Σύνδεσμος zoom: https://upatras-gr.zoom.us/j/93198879170?pwd=RTVHN0VMa3NmeW1UL090eks4cG1Odz09..

Δημόσια υποστήριξη της Μεταπτυχιακής Δ.Ε. του κ. Κωνσταντίνου Μελισσά

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, 10 πμ, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η δημόσια υποστήριξη της μεταπυχιακής διπλωματικής εργασίας του κ. Κωνσταντίνου Μελισσά: Μη εννοιακότητα, αναφορά και δικαιολόγηση Εξεταστές: Ρ. Γασπαράτου, Γ. Ζεϊμπέκης (επιβλέπων), Κ. Παγωνδιώτης. Σύνδεσμος zoom: https://upatras-gr.zoom.us/j/91856144233?pwd=UHI0eEYydDJZaGh6S25VRldiTHZpZz09..

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος , οι οποίοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στην ορκωμοσία του Ιουλίου 2022 να συμπληρώσουν και να στείλουν από το ιδρυματικό τους email με τίτλο “Αίτηση Ορκωμοσίας” στο email : philosophy@upatras.gr της Γραμματείας συνημμένα την συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής πατήστε πάνω ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ και φωτοτυπία της ταυτότητας τους (2 όψεις)                                                            από 20 Ιουνίου 2022 έως και 30 Ιουνίου 2022 Επίσης, μπορούν να στείλουν μαζί με τα παραπάνω και συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής στο κοινωνικό δίκτυο των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών πατήστε πάνω Αίτηση-Εγγραφής-στο-Δίκτυο-Απόφοιτων_ΠΠ ή να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα https://alumni.upatras.gr   Από τη Γραμματεία..

Ψήφισμα της Συνέλευσης του Τμήματος Φιλοσοφίας

Ψήφισμα της Συνέλευσης του Τμήματος Φιλοσοφίας «Η Συνέλευση του Τμήματος Φιλοσοφίας, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 08.06.2022, αποφάσισε να εκφράσει δημόσια την άποψη ότι ο θεσμός των «Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ)», της λεγόμενης «πανεπιστημιακής αστυνομίας», δεν συνάδει με το ακαδημαϊκό ήθος και την ακαδημαϊκή κουλτούρα.»  ..

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Σε συνέχεια της προσπάθειας του Ιδρύματος για την εγγραφή των αποφοίτων του στο Δίκτυο Αποφοίτων: https://alumni.upatras.gr/, σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή μπορεί να γίνει ως εξής: Είτε ο ίδιος ο απόφοιτος εγγράφεται ηλεκτρονικά  https://alumni.upatras.gr/register/ Είτε συμπληρώνει  τη συνημμένη αίτηση και την αποστέλλει ηλεκτρονικά στη γραμματεία του Τμήματος. Η γραμματεία συγκεντρώνει τις αιτήσεις και τις διαβιβάζει στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Εθιμοτυπίας και Εκδηλώσεων για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής. Η εγγραφή στο Δίκτυο Αποφοίτων είναι προαιρετική. Προστασία προσωπικών δεδομένων Επισημαίνεται ότι: – μετά από την επιτυχημένη εγγραφή των αιτούντων στο κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Εθιμοτυπίας και Εκδηλώσεων δεν  αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που αναγράφονται στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν το σύνδεσμο: https://www.upnet.gr/symmorfosi-me-to-geniko-kanonismo-prostasias-dedomenon/ – οι αιτούντες μπορούν να διαγραφούν από το δίκτυο αποφοίτων, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, στέλνοντας email διαγραφής στο panen@upatras.gr  Οι παραπάνω πληροφορίες, αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, αναγράφονται και στην επισυναπτόμενη αίτηση»     ΔΙΕΥΘ ΓΡΑΜΜ ΚΑΙ ΑΚΑΔ ΔΟΜΩΝ  ..

Online αξιολόγηση μαθημάτων

Η Ομάδα εσωτερικής αξιολόγησης Τμήματος επανέρχεται στο ζήτημα της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης ερωτηματολογίων για τα μαθήματα του τρέχοντος εαρινού εξαμήνου, έχοντας υπ’ όψη τα λιγοστά συμπληρωμένα ερωτηματολόγια φοιτητών στη διάρκεια των προβλημάτων λόγω της πανδημίας. Παρακαλούμε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, ιδίως εκείνες και εκείνους που μπορούσαν να παρακολουθήσουν μαθήματα μετά από τη δήλωσή τους, να αφιερώσουν λίγο χρόνο το αργότερο μέχρι την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022, με είσοδο στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω των προσωπικών κωδικών τους για την συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, με διασφάλιση της ανωνυμίας. Ο λόγος που το ζητούμε, είναι ότι η αξιολόγηση των μαθημάτων από πλευράς των φοιτητριών και φοιτητών όχι μόνο διευκολύνει το έργο της επιτροπής και τρόπους βελτίωσης των μαθημάτων, αλλά κυρίως συμβάλλει στη λειτουργία και στην εικόνα του Τμήματος, αυτή μάλιστα την περίοδο όπου τείνει να επανέλθει μετά από τα σοβαρά προβλήματα της πανδημίας η επικοινωνία στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Για τη συμπλήρωση και σχετικές πληροφορίες συνδεθείτε στο https://ps.modip.upatras.gr/..

Παράταση περιόδου διανομής συγγραμμάτων Εαρινού εξαμήνου 2021 – 2022

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο https://eudoxus.gr/files/Paratasi_Dianomis_Earinou_2021.pdf θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής για τους φοιτητές. Επισημαίνεται ότι η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου...